Zeldzaam zijn de fotovoltaïsche kassen die het mogelijk maken om normaal te groeien, zonder dat een verlichting te gehandicapt door de bestaande structuren. VGD helpt om dit probleem te overwinnen, en de fotosynthetische verlichting oplossingen laten groeien het hele jaar door groenten en fruit om de meeste van de materiële investeringen te maken.

Aanvankelijk, werden de fotovoltaïsche Serres aangedreven door de energie-consumerende specialisten op het deel van de nationale markt voor de productie van groene macht. De deal is eenvoudig, wij bieden u een gratis productietools of lage investering in ruil u bezetten het land van uw dak voor een minimum van 25 jaar. Maar de afgelopen jaren mensen hebben geworven of blootgesteld de agronomische mogelijkheden van een prive-instrument van meer dan 65% natuurlijke licht inname.

Van tot op heden blijft het probleem nog actueel in het licht van de noodzaak om te produceren onder deze fotovoltaïsche panelen. Afgezien van een paar marginale culturen, het cultiveren in deze nieuwe omgeving niet blijft een gemakkelijke zaak. Het grote probleem is gericht op het gebrek aan licht gefilterd door het ontwerp van de "groene" kas. Deze factor resulteert in andere nadelen: de hygrometric verordening (de kosten van het produceren van een PV-kas wordt getrokken tot het maximum, omdat de opties zijn schaars of vervolgens betaald als in een standaard glas kas), lagere temperaturen uit seizoen (gebrek aan natuurlijke hitte), ethiek (producenten hebben een niet-productieve landbouwgrond gebied ten koste van de conventionele productie en een tekort aan grond op het gebied van de uitvoering van dit type van broeikasgassen).

VGD heeft een van de grootste verlichte PV broeikasgassen gebied in Europa.

Wat voor? Gewoon, de VGD systeem is de enige die economisch levensvatbaar te maken een productie van aardbeien, tomaten, bosbessen, frambozen, salades,… Dankzij het real-time controlesysteem van de gewas verlichting volgens de natuurlijke inname, wordt alleen het juiste ontbrekende licht geleverd dat nodig is voor een winstgevende productie. Dus deze oplossing maakt het mogelijk om alle nadelen van een PV-kas met een minimale investering glad. De Delta van de aanschafkosten van een standaard glas serre en het vermogen van het VGD systeem om 4 keer minder per vierkante meter te consumeren dan de geïnstalleerde fotovoltaïsche productie maakt agronomisch winstgevende tuinbouw productie mogelijk.